Az ingatlancsomagok közül szeretnénk kiemelni az ipari tevékenységre alkalmas - 25 hektáros - debreceni Faraktár úti ingatlant, valamint a „Pannónia” csomagban szereplő - telephelyként szolgáló - pusztaszemesi ingatlanegyüttest.

Folytatódik a nagy értékű ingatlancsomagok meghirdetése az EAR-on!

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az első ingatlancsomag meghirdetése során már felhívta a lakásfejlesztők, ipari felhasználók, felújítók és regionális befektetők figyelmét arra, hogy 2019 augusztusáig több ütemben, kiváló befektetési célú ingatlancsomagokat értékesít az Elektronikus Aukciós Rendszerben.

A meghirdetett ingatlancsomagok közül szeretnénk kiemelni az ipari tevékenységre alkalmas - 25 hektáros - debreceni Faraktár úti ingatlant, valamint a „Pannónia” csomagban szereplő - telephelyként szolgáló - pusztaszemesi ingatlanegyüttest.

Az ingatlanfejlesztők figyelmébe pedig a kiváló elhelyezkedésű, budai ingatlanokat tartalmazó „Profilváltó” csomagot ajánljuk.

Az ingatlancsomagokat a hivatalos EAR felületen tekinthetik meg (e-arveres.mnv.hu).

Az értékesítés szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól az Árverési Hirdetményben tájékozódhatnak.

Feltöltés ideje: 2019. július 05.
Utoljára módosítva: 2019. július 05.